Middle-Earth: Shadow of War: megemlékezik egy elhunyt kollégáról [VIDEO]

Jótékony célú DLC formájában a Monolith egyik embere a játékban tovább él.

Ez a DLC a Forthog Orc Slayer volna, amit a fejlesztők Mike „Forthog” Forgey után mintáztak – Forgey a Middle-Earth: Shadow of War felelős producere volt, ám a rák sajnos legyőzte őt. Ezért a fejlesztők úgy gondolták, hogy megtámogatják Forgey családját.

Az USÁban megvásárolt (kivéve Alabama, Hawaii, Illinois, Massachusetts, Mississippi és Észak-Carolina államokat) DLC-ből a Monolith ugyanis vásárlásonként 3,5 dollárt, kb. 1050 forintot fognak adományozni a Forgey-családnak, egészen 2019. december 31-éig. Ilyen gesztust ritkán látunk!

A másik videó az Orc Tales címet kapta – ez lényegében a kibővített Nemesis-rendszert közelíti meg az orkok szemszögéből, hiszen mindenkinek lesz egy kis háttértörténete, ami a társadalmukat is bemutatja.

A Middle-Earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, támogatva mindkét erősebb konzolvariánst, a PlayStation 4 Pro-t és az Xbox One X-et.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu