Örökre ingyenes lesz Steamen ez a mágusok látványos harcát bemutató játék! [VIDEO]

Valahogy képtelen volt ez az érdekes valós idejű máguscsatát bemutató cím beszippantani a játékosokat, pedig viszonylag jó kritikákat kapott és a játékmenet mellett a vizuális világa is nagyon rendben volt. A Mirage: Arcane Warfare még az egyszerre fentlévő ezer játékost sem érte el és amikor ez a cikk íródik, akkor mindössze hét az egyszerre fentlévő játékosok száma.

A „Mirage eladási adatai nagyon gyengék voltak.” – jelentette ki Torn Banner Studios. Ez tényleg nagy szívás és ezzel teljesen tisztában vagyunk.”

Éppen azért, hogy a Mirage felélésszék, a Torn Banner úgy döntött, hogy teljesen ingyenessé teszi szeptember 6. este héttől, szeptember 7 este hétig Steamen az elkövetkező 24 órában. Ráadásul ez most nem trial: ha beszerzed a játékot, örökre a tiéd lesz.

„A leginkább az volt fájó számunkra, hogy akik megvették a Mirage-t és tetszett nekik, azok sem találtak ellenfelet, mert túl kevesen voltak fent a szervereken.” – írta közleményében a cég. „Tényleg azt szeretnénk, ha az emberek játszanának azzal a játékkal, amelyen évekig dolgoztunk.”

Miután lejárt az az időintervallum, amíg ingyenesen letöltheted a játékot, utána is leveszik 10 dollárra az árat, ami nagyjából 2600 Ft-nak felel meg. Ez egyértelmű kudarc a Torn Bannernek, hiszen egy idén májusban megjelent játékról van szó, de talán így mindenki értékelheti majd a játékot és a DLC-kből befolyó esetleg pénz talán némileg visszahozza a fejlesztési költségeket. És hogy milyen a játék? Szerintünk ütősnek néz ki, nézd meg a videót!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu