Code Vein: a harcrendszerről [VIDEO]

A Bandai Namco masszívan megeresztette a Code Vein részleteit – van miről írni, az biztos.

Főleg a harcrendszerről közölt részleteket a kiadó. Ebben nyolc Giftet (ajándékot) használhatunk maximum, és ezek segítségével ideiglenesen megnövelhetjük támadóerőnket, esetleg védekezésre állhatunk rá velük. Van pár Gift, ami passzív, amiket adott felszerelés vagy fegyver használatakor automatikusan megkapunk.

Lesz Stamina csík is, amit minden mozdulatunk (támadás, dash, ellenfél támadásának elkerülése, Drain) használ. A Drain használatával Ichor pontjaink nőnek, továbbá az Ichor maximumja is emelkedik. A speciális változatával az ellenfeleink is hatalmas sebzést kapnak, és ezt csak akkor vethetjük be, ha egy sikeres parry után ugyanakkor támadunk, mint ellenfelünk, vagy ha hátba támadjuk őt, esetleg kombót vetünk be.

Képességeink ideiglenesen feljavulnak a Focus Systemmel, ha elkerülünk egy támadást, bekapunk egyet, vagy többen is körülvesznek bennünket. Így egy nehéz helyzetből is kijöhetünk élve – például egy attakot kivédünk, majd a boost segítségével a levegőbe hajítjuk támadónkat. Végül még a Partner Actionsről is essen szó: segítőink oldalról támadhatnak, javíthatják skilleinket, vagy megoszthatják HP-jüket velünk.

A God Eater fejlesztőinek új játékában karakterünket is megalkothatjuk majd, úgyhogy testreszabhatjuk valamelyest hősünket a 2018 elején PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező RPG-ben, amiből az IGN-nek köszönhetően 17 percnyi játékmenet is érkezett.

Forrás: Bandai Namco, IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu