Több rekordot is megdöntött a Destiny 2!

Az Activision örülhet az eredményeknek.

A kiadó egy sajtóközleményben közölte, hogy milyen jól teljesít a Bungie játéka. Ebből a WCCFTech idézett pár részletet. Többek között a PlayStation Store-on az eddigi legnagyobb első napos eladási eredményt is sikerült összehoznia a Destiny 2-nek, továbbá azt is írta Eric Hirshberg, az Activision vezérigazgatója, hogy az első héten az eddigi legjobb eladási adatokkal rendelkező konzolos játék lett. Konkrét számokat viszont csak nem akartak közölni…

A Twitch streamelő site-on is az első számú konzol-exkluzív játék lett (ez ugyebár október 24-ével, a PC-s megjelenéssel véget ér), mivel a két bétával együtt is több mint 600 millió percet nézték. A Leviathan névre hallgató első raid is a szeptember 13-ai megjelenés után kapásból az első helyre ugrott.

Mivel nyolc napja folyamatosan napi legalább egy millió játékossal rendelkezik egyidejűleg a Destiny 2, nem sok esély van arra, hogy rövid időn belül megálljon a menetelés!

A játékról a tesztünk itt olvasható.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu