Trailercsokor mecháktól nácikig [VIDEO]

Több játék és bejelentés egy helyen.

A jelenleg Steam Early Accessen  levő mecha akciójáték, a Project Nimbus: Code Mirai PlayStation 4 portot kap, ami a nyugati régióban 2018-ban jelenik majd meg. Az Unreal Engine 4-et használó port az Act 1, Act 2 párosát fogja feldolgozni.

Az Arc System Works bejelentett egy Kunio-kun gyűjteményt – a Kunio-kun: The World Classics Collection 11+4 játékot fog tartalmazni és PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re fog megjelenni. Japánban 2018-ban kerül a boltokba, a Steam miatt pedig valószínű a nyugati megjelenés is, PC-re legalábbis szinte biztosan.

Ingyenes DLC-t kap majd a Sonic Forces. Az Episode Shadow az Infinite és Shadow közötti történetszálat bontja ki, illetve három plusz pályát kínál azon túl, hogy a tíznél is több Sonicos szinten is irányításunk alá vehetjük őt. A Sonic Forces november 7-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switchre és PC-re.

A Wolfenstein II: The New Colossus új trailerje mindent elmond helyettünk is: No More Nazis, azaz „Soha többet nácik”. Az Amerikából történő kipaterolásukat október 27-én kezdhetjük el PS4-en, X1-en és PC-n.

Az IGN-nek köszönhetően tíz percnyi bossfightot láthatunk a Code Veinből. Megtekinthetjük, hogy négy különböző fegyver miként hat a monsztára. A Code Vein 2018-ban fog megjelenni PS4-re, X1-re és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu