Ironsight: megjelenési dátumot kapott a látványos F2P katonai FPS [VIDEO]

A koreai Wiple Games játéka a nyugaton is játszható lesz hamarosan.

Bár a free-to-play műfaj nem biztos, hogy sokaknak fekszik, ebben az esetben talán lehet egy kivételt tenni, ugyanis a játék weboldala elég érdekes ígéreteket tesz – ha kizárólag kozmetikai DLC-kkel keresnek majd pénzt, akkor jó utat tehet meg az Ironsight errefelé is.

Két csapat (NAF, EDEN) közül választhatunk, hogy a Föld maradék erőforrásaira lecsaphassunk. A játékot az Iron Engine futtatja, ami high-end vizualitást ígér, és ez nem is tűnik nagyotmondásnak. Legalább 14 egyedi harcmezőre számíthatunk rombolható és interaktív környezettel, ráadásul dinamikus időjárással. Száznál is több fegyver lesz, több kategóriára (mesterlövész, shotgun, gépfegyver, stb…) bontva. Persze mást is bevethetünk… például drónokat, amivel napalmot és EMP-töltetet ejthetünk mások fejére. Fegyver- és karakterskineket is megnyithatunk testreszabás céljából, és majd klánokba is verődhetünk.

Nos, ez egész jól hangzik. Megjelenés 2018 elején PC-re, de előtte lesz egy zárt béta is novemberben, amire a játék oldalán regisztrálhatunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu