Autós körkép: három fejlesztő, három játék, Halálos Iramban? [VIDEO]

Rövid összefoglaló három témában.

Először is a Need For Speed: Paybackről essen szó, ami kapott egy 4K/60FPS videót is PC-ről. Közzétette a Ghost Games és az Electronic Arts a minimum rendszerigény (720p/30fps) és az ajánlott rendszerigényt is (1080p/60fps):

Minimum gépigény:

Operációs rendszer: 64 bites Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel i3 6300 @ 3.8GHz / AMD FX 8150 @ 3.6 GHz vagy jobb
RAM: 6 GB
Szabad hely a merevlemezen/SSD-n: 30 GB
Videókártya: Nvidia GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 7850 vagy jobb, DX11, 2 GB VRAM-mal
Kezeléshez: Dual analóg kontroller
Internet: 192 KBPS vagy gyorsabb

Ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: 64 bites Windows 10
Processzor: Intel i5 4690K @ 3.5GHz / AMD FX 8350 @ 4 GHz vagy jobb
RAM: 6 GB
Szabad hely a merevlemezen/SSD-n: 30 GB
Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 vagy jobb, DX11, 4 GB VRAM-mal
Kezeléshez: Dual analóg kontroller
Internet: 192 KBPS vagy gyorsabb

Megjelenés november 10-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Turn 10 napokra van a Forza Motorsport 7 kiadásától (a demó már elérhető Windows 10-en és Xbox One-on – a két platform közt teljes cross-play és cross-buy lesz). A VentureBeatnek elmondta John Wendl, a Turn 10 kontentrendezője (van ilyen pozíció…?), hogy a 700-nál több autóval, 30-nál több pályával és a Drivers Cup esetében legalább 60-80 órát igénylő Forza 7-nek a Windows 10 hatalmas lehetőséget nyújt.

A Forza Motorsport 7 október 3-án rajtol el Xbox One-on és Windows 10-en.

A harmadik téma meglepő – ez a Slightly Mad Studiosra, a Project CARS fejlesztőire vonatkozik. Az új játékuk, a Project CARS 2 holnap fog megjelenni, és már úgy tűnik, hogy megvan, min dolgoznak a srácok. Ian Bell, a vezérigazgatójuk ezt mondta ugyanis egy stream keretein belül: „Találd ki, hogy az új Need For Speed játék mit csinál és melyik hollywoodi filmet másolja. Aztán elmondhatom neked, hogy azzal a hollywoodi céggel hat éves megállapodásunk van, ami jobb lesz a Need For Speednél… a következő hat évig. Ha rám nézel, kopasz vagyok és gyúrok valamelyest… szóval ez egy nyom.”

Halálos Iramban játék a Slightly Madtől? Ez érdekes lesz…

Forrás: WCCFTechWCCFTech, VentureBeat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu