Trailertúltengés a TGS-en innen és túl [VIDEO]

Ezúttal a szokásosnál több címről is szó esik.

A Tokyo Game Show-n a Capcom egy konkrét műsort is összehozott a Monster Hunter Worldnek, ami a cég egyik egyik nagy dobásaként érhető is. A játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra január 26-án, PC-re egy későbbi időpontban érkezik.

A Game Informer egy húsz perces videót tett közzé a The Evil Within 2-ből. Erre már sokat nem is kell várnunk: a Tango Gameworks horrorjátéka ugyanis október 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re. A GameSpoton olvastuk, hogy a fejlesztők nem akarnak „megfullasztani” bennünket a horrorelemekkel. Legyen így!

A Tokyo Game Show-ról két kamerás felvétel érkezett, amin a Dynasty Warriors 9-et láthatjuk működésben. A minőség nem a legjobb, de a musou így is bőven érzékelhető – megjelenés 2018 elején PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Bandai Namco a TGS-re egy trailert hozott a Naruto to Boruto: Shinobi Strikerből. A csapatos ninjázás hamarosan bétateszttel jelentkezik, megjelenése pedig 2018 elejére tehető a szokásos PS4, X1, PC hármasra.

A NIS America lokalizálni fogja a The Silver Case folytatását, a The 25th Ward: The Silver Case-et. Suda51 egyik régebbi játéka így angol nyelven is elérhető lesz 2018-ban PlayStation 4-en és PC-n.

A Famitsu nyolc perc játékmenetet pakolt össze a Code Veinből, amely egyre inkább Soulsosodik a szemünk láttára. Ez persze nem baj, ugyanis tetszetősnek tűnik továbbra is a 2018 elején PS4-re, X1-re és PC-re érkező játék.

A DOOM Nintendo Switch portjából is megjelent egy kamerás felvétel. Elég impresszív – tény, technikailag elmarad a többi verziótól, de legutóbb a GBA-n, illetve az N64-en láttunk utoljára Doomot. Megjelenés még idén, a pletykák szerint december 13-án.

Videón is láthatjuk a Resident Evil 7 várva várt Chris Redfieldes DLC-jét, a Not A Hero-t. A megjelenés december közepén lesz esedékes PS4-en, X1-en és PC-n. Korábban részletesen taglaltuk, miről szólhat a DLC.

Ingyen hétvégét kap az Overwatch. Szeptember 22-étől, este 8-tól szeptember 26-án reggel kilencig lesz elvileg ingyen játszható a PlayStation Plust vagy Xbox Live Goldot igénylő Blizzard-shooter, aminek mind a 25 karakterét és 16 pályáját korlátlanul kipróbálhatjuk (PC-n is).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu