Hétvégi trailer-összeállítás [VIDEO]

A hétvégére is jutott trailerekből és videókból bőven, lássuk is, mik.

A Dragon Ball FighterZ két videót is kapott – az Arc System Works bunyós játéka Android 21-et, illetve Yamchát és Tient mutatja be (ez 22:57-nél kezdődik a második videóban). A megjelenés 2018 februárjában esedékes PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Másodszor is trailert kapott a Tokyo Game Show-n a Code Vein, ami egy japán rock duó, a Vamps dalait is tartalmazni fogja. Hazaiaknak lejt a pálya, ami érthető is. A Shift (God Eater) játéka 2018 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Tizenhárom percnyi játékmenetet kapott a Dragon’s Crown Pro, ami árazása kicsit nagyobbnak tűnik annál a szintnél, amit első látásra mutat magából. Az Atlus játéka, ami cross-playt támogat a PS Vita és a PS3 (!!!) verziókkal is, PlayStation 4-en Japánban január 25-én fog megjelenni.

Összevetésre került a két NBA-játék, az NBA 2K18 és az EA Sports újabb próbálkozása, az NBA Live 18. Melyik kínál jobb arcokat és arcszkennelést? A videó megválaszolja.

A Call of Duty: WWII egy rövid dokumentumfilmet kapott. A Brotherhood of Heroes bemutatja, hogy a Sledgehammer mennyire pontosan emelte át a háborús helyszíneket. Normandia, Párizs és az Ardennek így a lehető legvalósabb leképezést kapták. A játék november 3-án érkezik PS4-re, X1-re és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu