Lesz ugyan végre szingli módja a Friday the 13th-nak, de valami hiányzik belőle

Még nem tudni, pontosan mikor érkezik a szóló játékmód, de ennél azért többre számítottunk…

Már egy ideje tudjuk, hogy a Friday the 13th, amely a Péntek 13 című horrorfilm egyfajta játékadaptációja, előbb-utóbb (most már inkább utóbb, nyárra ígérték…) kapunk egy egyjátékos hadjáratot. Nos, most már biztos, hogy elkészül ez a játékmód, de nem olyan lesz, mint amit megszokhattunk.

A szingli „hadjárat” fontos eleme ugye a történet, ez viszont teljes egészében hiányzik majd ebből a játékmódból, amelyre oly sokan vártak. A kérdéses update-ben ugyanis csak egy ilyen Challenges mód lesz, melyben előre megadott fiatalokat kell Jasonnel jobb létre szenderíteni. És… ennyi.

A fejlesztők így is aposztrofálták ezt a játékmódot: „Nos, hát a Kihívások módban… kihívások lesznek. Lehet olyan egyszerű is, hogy „ölj meg mindenkit!”, vagy egy olyan feladatot kell végrehajtani, mely során egy adott fiatalt kell lemészárolni.”

Akit ezek után még érdekel a Challenges játékmód a Friday the 13th, az „rövidesen” megkaphatja azokon a platformokra, amelyekre megjelent: PS4, Xbox One is PC.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu