Fortnite: Battle Royale: így kell a kritikára válaszolni – ingyenesen elérhető PlayStation 4-re (is)! [VIDEO]

A Bluehole kritikájára ütősen reagált az Epic!

A Fortnite spinoffja, a Battle Royale rövid időn belül egy millió játékost hozott össze, írja a Polygon – egy nap alatt szép eredmény ez. Miközben a Fortnite PvE része early accessben marad 2018-ig, ez a részleg komoly eredményeket mutathat fel. Ez pedig a Blueholenak nem nagyon tetszik.

A Bluehole a PlayerUnknown’s Battlegrounds fejlesztője, és ennek a csapatnak nagyon nem tetszik a Fortnite: Battle Royale sikere. A WCCFTechen Chang Han Kim, az alelnök és a felelős producer kb. annyit mondott, hogy egy az egyben átemelte az Epic a játékukat, akiktől amúgy a Bluehole licenszelte az Unreal Engine 4-et…

Csakhogy egyvalamit még meg kell említenünk. A Fortnite: Battle Royale megelőzte a PlayerUnknown’s Battlegroundsot, ami az Xbox One (X) egyik húzócíme lenne… de emellett PlayStation 4-en és PC-n is ingyen hozzáférhető a játék. Ha a Microsoft nem erősítette volna meg a portot az E3-on, akkor most talán ez a vita sem lenne a két battle royale műfajú, csak-egy-maradhat játék között… de van ám köztük különbség! Az Eurogamer be is mutatja videóban, hogy micsoda.

Forrás: Polygon, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu