Szombati trailerkörkép [VIDEO]

Újra rövid összefoglaló néhány játékról.

Tim Schafer Psychonauts 2-je elérte azt a mérföldkövet, hogy játszható formátumú. Persze még messze van a megjelenéstől (2018 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re), de legalább a Double Fine halad a játékkal…

Gyorstalpalóval jelentkezett a Rebellion a Rogue Trooper Reduxból. A történettől a játékmódokon át a játékmenetig több dolgot is gyorsan érintenek, hogy megszokjuk a játék világát. Érdemes is, hiszen október 17-én már meg is jelenik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre (ennek a portnak az európai megjelenési időpontja még nem tisztázott) és PC-re.

Újra kiadásra kerül a Street Fighter V. A Street Fighter V Arcade Edition január 16-án jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re 40 dolláros, 12 ezer forintos áron. Akinek már megvan az alapjáték, ingyenes frissítést kap (kezelőfelület, V-Trigger, a cross-play pedig megmarad).

A Dragon Ball Xenoverse 2 két DLC-karakternek (Dabra, Majin Buu (Gohant elnyelve)) hozott össze egy trailert. Mindketten ősszel fognak megjelenni PS4-en, X1-en, Switchen és PC-n egyaránt.

A Gran Turismo Sport két videót kapott. Az egyikben az összes pálya kerül leleplezésre, a másodikban pedig a Polyphony a hat autócsoportot részletezi. Megjelenés október 17-én, kizárólag PS4-re!

A gyorstalpalós elképzelést a Middle-Earth: Shadow of War is átvette. A videóban a Bruz névre hallgató ork segítségével gyors körképet kaphatunk a Monolith játékáról (ami elvileg lootboxokat igényel a végleges befejezés eléréséhez), ami 10-én jelenik meg PS4-re, X1-re és PC-re.

A sikeres 2016-os közösségi finanszírozás után a SadSquare Studios nekiült a Visage-nak, amit nyíltan a Hideo Kojima/Guillermo del Toro/Norman Reedus által vezényelt, és azóta törölt Silent Hills inspirált. Ebből most 22 perc játékmenetet láthatunk az IGN-nek köszönhetően. A megjelenés valamikor idén lesz esedékes PC-n…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu