Gran Turismo Sport: vinyókat pucolni, a demó méretes lesz!

A demó mellett Kazunori Yamauchi is adott egy elég korrekt interjút.

Korábban részletesen megírtuk, hogy a csak néhány napig elérhető Gran Turismo Sport demó pontosan mit is fog nyújtani, de a helyigényről halvány lila gőzünk sem volt… egészen mostanáig. A PlayStation Store-on láthattuk, hogy negyvenhárom, igen, 43 gigabyte helyet fog követelni. Egy demóhoz képest ez bizony elég masszív…

A GameSpot tíz kérdést tett fel a Gran Turismoról elhíresült Polyphony Digital főnökének, Kazunori Yamauchinak. Felsorolta, hogy milyen autói voltak idáig (Toyota Corolla, Toyota Supra, Nissan 300ZX, Nissan Skyline GT-R (R32), Mitsubishi FTO, Mitsubishi Lancer Evo V, Honda S2000, Porsche 911 GT3 (996), Mercedes Benz SL55 AMG, Ford GT, Nissan GT-R (R35)), kiemelte, hogy a Ford GT a kedvence a szépsége miatt, a Gran Turismo miatt vette meg a Nissan GT-R-t (ugyanis ő tervezte az információs rendszerét és a koncepciója óta a Gran Turismo része volt ez a kocsi), de például azt is elárulta, hogy munkára használt autókat is szívesen látna a Gran Turismoban. Tűzoltókocsi, mentőautó… ez azért kicsit megváltoztatná a GT-t, az már biztos!

Yamauchit három évesen már az anyósülésen vezette körbe az apja, és egy évre rá már minden autót megnevezett az utcán. Álomkocsinak egy versenyautót tudna elképzelni (legkiegyensúlyozottabbnak nevezve azt), és a megvásárolt autótól függően hagyná gyári állapotában (Mercedes, Porsche) vagy tuningolná azt (S2000, GT-R).

A Gran Turismo Sport október 17-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re, PlayStation VR-támogatással.

Forrás: PlayStation Store, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu