Egyre magasabbra tör a Fortnite: Battle Royale!

Az Epic Games játéka egy ügyes húzással előzte meg a PlayerUnknown’s Battlegroundsot.

Alig több mint egy hete, hogy elstartolt a Fortnite ingyenes spin-offja, a Battle Royale, ami ráadásul a PlayStation 4-re is elérhető, nem csak PC-re vagy Xbox One-ra, ahogy azt a PUBG teszi majd hamarosan. A megjelenéskor annyit írtunk, hogy egy millió játékossal rendelkezett. Az is már elég jól hangzik, de volt hová emelkedni!

A Twitteren olvasható, hogy a Fortnite: Battle Royale vasárnapra már 525 ezer egyidejű és 3,7 millió napi felhasználót hozott össze Észak-Amerikában, Európában és Óceániában összesen. Ez kiemelkedő eredmény, de még mindig ott a kérdés: ha ez az egyedüli battle royale játékmenetet (azaz csak egy maradhat) kínáló játék PlayStation 4-en és jelenleg Xbox One-on is, akkor nem lenne valószerűbb ennél TÖBB játékossal rendelkezni?

Majd meglátjuk. Az eredmény mindenesetre kezdetnek jó.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu