The Evil Within 2: az első óra és a trófealista! [VIDEO]

Napokra a megjelenéstől a Tango Gameworks új játéka.

Aki esetleg kíváncsi a játék prológjára, akkor belenézhet a játékba, ugyanis felkerült a The Evil Within 2 első órája a YouTube-ra. Az első fejezet felvázolja, hogy miként jut Sebastian Castellanos közel a Mobuishoz, a STEM-készülékhez, miközben ő csak az elveszett lányát keresné meg, a második a játék producere (ezúttal nem rendezője!), Shinji Mikami tudását már elég merészen bemutatja. Nos, így kell ezt, mondhatnánk…

A trófealistát nem másolnánk be, ugyanis esélyes, hogy spoilerezne egyet s mást, úgyhogy aki erre kíváncsi lenne, a Powerpyx oldalán megtalálhatja teljes egészében. Igen, van platina is, aki erre vágyna… de emellett 1 arany, 14 ezüst és 36 bronz van, összesen 52.

A The Evil Within 2 péntek tizenharmadikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: VG247, Powerpyx

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu