Csütörtöki trailerhalom és potpourri [VIDEO]

Ez hosszú menet lesz.

Teaser trailert kapott a Life is Strange: Before the Storm második epizódja. A teljes videó a nap folyamán, később érkezik, megjelenési dátumot pedig a trilógia középső részének még nem tudunk, csak platformokat: PlayStation 4, Xbox One, PC.

Launch trailert kapott a The Evil Within 2. Ideje is volt, hiszen 13-ától már játszható is a Tango Gameworks játéka PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Felújítást kap a Star Ocean: The Last Hope, 4K & Full HD alcímmel PlayStation 4-re és PC-re. A forintra átszámolva kb. 9 ezer forintba kerülő kiadás PlayStation 4-en full HD-t, PlayStation 4 Pro-n és PC-n 4K-t is tud, grafikáját valamelyest konzolon is beállíthatjuk, de lesznek trófeák/Steam achievementek is. Japán megjelenés (csak digitálisan) november 28-án. Mivel nyugaton is kijött anno a játék, esélyes, hogy errefelé is kapható lesz.

A DigitalFoundry technikai elemzést tett közzé a Star Wars: Battlefront II bétájáról. Dinamikus felbontás (PS4: 972p-1080p, X1: 900p-1080p, PlayStation 4 Pro: 1296p-1400p), nem éppen stabil frame rate, illetve PlayStation 4 Pro-n kicsit több vizuális effekt látható a végleges formájában november 17-én PC-re is megjelenő játékban.

Az YS VIII: Lacrimosa of Dana, ami már megjelent közel egy hónapja a nyugaton PlayStation 4-re és PlayStation Vitára, nem kapott valami korrekt lokalizációt, ezért novemberben ingyenes frissítésként feljavítják azt. A PC-s portnak is adtak egy megjelenési dátumot: december közepén fog érkezni a Nihon Falcom játéka a platformra, és a munkálatokban közreműködik Peter „Durante” Thoman is.
A South Park: The Fractured But Whole a mai South Park epizódban konkrét felvezetőt kap a Franchise Prequel névre hallgató résszel . Egy új trailer is érkezett, ami legalább olyan fura, mint az előző volt. A megjelenés amúgy október 17-én esedékes PS4-en, X1-en és PC-n.

PlayStation Nowosok, figyelem: tizennégy új PS4-es játékkal gyarapodott a kínálat! Név szerint ezek a játékok kerültek a streamelhető címek közé: Until Dawn, Dead Island: Definitive Edition, Deadlight: Director’s Cut, The Vanishing of Ethan Carter, Soma, Lords of the Fallen, Overlord: Fellowship of Evil, Beyond: Two Souls, Agatha Christie: The ABC Murders, How To Survive: Storm Warning Edition, Lone Survivor: Director’s Cut, Saint’s Row: Gat out of Hell, Space Hulk, Extreme Exorcism. Egy PS3-as cím is bekúszott, mégpedig a Deadly Premonition: Director’s Cut. Aki PC-n játszana PlayStationös címekkel, így megteheti…
A mostanában elég csendben levő Crytek új játékából, a feltámasztott Hunt: Showdownból 12 percnyi játékmenetet láthatunk az IGN Firstnek köszönhetően. Mi még kételkedünk abban, hogy az erőltetett PVP jó ötlet, de mindenesetre halad a fejlesztés… ám ez miben lesz több a The Division Dark Zonejánál?

Trailert kapott az Agents of Mayhem DLC karaktere, Lazarus is. A Volition amúgy most mélyen felülvizsgálja, hogy miért is nem sikeres a játékuk… a karakter már elérhető PS4-en, X1-en és PC-n is, de idéznénk a videó alól a legjobban értékelt kommentet: „Ne vesztegesd az időd, Volition, ez a játék halott.”

Az Onechanbara spinoffja, a School Girl / Zombie Hunter nem olyan visszafogott, mint amit a lenti trailer mutat. A Tamsoft fejlesztése zombi túlélősdi, de ezúttal egy kis japán ízesítéssel. Megjelenés (Észak-Amerikában legalábbis, de mire is jó a PSN…?) november 17-én PS4-re (egy napon a Battlefront II-vel?).

A Respawn bejelentette, hogy VR-be lép – a Titanfallhoz és a Star Warshoz nem köthető Oculus Rift-játék egy realisztikus élményt ígérő FPS lesz, ami valamikor 2019 folyamán fog megjelenni. A Rift amúgy épp tegnap csökkentett árat 400 dollárra (120 ezer forintra) a Touch kontrollerekkel. Szép időzítés…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu