Péntek tizenharmadikai trailercsokor [VIDEO]

Nincs nap összefoglaló nélkül.

A Sony és a Guerrilla egy környezetbemutatót hozott össze a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjéből, a The Frozen Wildsból, ami november 7-én fog megjelenni kb. 6 ezer forintért. Aki esetleg a játék teljes kiadására vár, december 6-ától megveheti a Horizon: Zero Dawn Complete Editiont, kizárólag PlayStation 4-re.

Sztorivideót kapott a Need For Speed: Payback, amiben a Ty/Jess/Mac hármas kapja a főszerepet. Tipikus bosszúállás Electronic Arts-módra. Megjelenés november 10-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Gran Turismo Sport elég sikeres bétát hozott össze. Kaz Yamauchi, a játék producere a Twitteren is írta, hogy meglepődött, hogy több mint egymillió játékost hozott össze a nyílt béta, amit október 13-áig, este tizenegyig meghosszabbítottak a szerverek állapota miatt. Az október 17-én (errefelé 18-án) PlayStation VR-támogatással megjelenő PlayStation 4-exkluzívban amúgy a háromszoros Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton lehet a mentorunk a legjobb köridők és sikerek elérése érdekében.

A Middle-Earth: Shadow of Warban van egy érdekes ork vezér. Shaká nem éppen az a tipikus brutális karakter, bár tény, hogy ő is kioltaná Talion életét. Ha ezt megteszi, (még inkább) dalra fakad. Mi meg röhögésre!

A New York Comic Conon a LEGO Marvel Super Heroes 2 is kapott egy videót, ami a játék történetére gyúrt rá. A játéknak Season Passa is lesz, ami egy ilyen fajta címtől kicsit… szokatlan. A megjelenés PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re november 17-én, Nintendo Switchre pedig december elsején lesz esedékes.

A Spintires: Mudrunner első játékmenet-videójával jelentkezik. A felújított kiadás konzolokra is jön a PC mellett (ahol azok, akik birtokolják az alapjátékot, a 10%-os előrendelői bónuszon túl féláron vehetik meg az új verziót) Xbox One-ra és PlayStation 4-re is jön a sárdagonyázás, mégpedig október 31-én.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu