PlayerUnknown’s Battlegrounds: újra lesújtott a banhammer!

Miközben egyre több egyidejű játékosa van a Bluehole játékának, közben kirúgásra kerülnek a csalók is.

A BattlEye csalóellenes rendszerrel rendelkező PC-exkluzív (ami nemsokára Xbox One-ra is megjelenik) már 322 ezer csalótól szabadult meg, ami nem kevés, főleg úgy nem, hogy egy hónappal ezelőtt feleennyi felhasználó lett kitiltva. A Twitteren még azt is írta a BattlEye, hogy napi 6-13 ezer kitiltást hajtanak végre, és október 12-én ez a szám elérte a 20 ezret is. A legtöbb csaló a bejegyzés szerint Kínából ered.

A kínai, illetve a dél-koreai régió viszont nem elhanyagolható: a SteamSpy szerint ez a két ország közel a játékosbázis felét teszi ki, bár tény, hogy ebből 42% a kommunista országé. A SteamChartson azt láthatjuk, hogy egyszerre 2 millió 279 ezer 84 felhasználó játszott EGYSZERRE a Bluehole játékával, amit elég egy szóval jellemeznünk: brutális!

Csakhogy közben ugye van egy rivális is – a free-to-play Fortnite: Battle Royale, ami egyszerre startolt PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu