Vasárnapi trailerhalmaz [VIDEO]

A megszokottnál több játék is átesett a küszöbön ezen az őszi vasárnapon.

A Hunt: Showdown nemsokára Steam Early Accessbe lép, és ennek örömére a Crytek játéka egy újabb videót kapott. Evolve lesz-e ebből, csak négy csapattal? Remélhetőleg a válasz „nem” lesz.

Az E3 PC Gaming Showján is megemlített Griftlands a Klei Entertainment (Don’t Starve, Invisible, Inc.) következő játéka lesz, amiről Kevin Forbes, a tervezője elárulta, hogy egy „kalóz/zsoldos sandbox” címnek lehet hívni. Már a trailer is figyelemreméltó!

A Moon Studios nagyban dolgozik az Ori and the Will of Wispsen (az Ori and the Blind Forest folytatásán), amiből egy kis teaser érkezett. Ebben azt láthatjuk, hogy mit használnak fel a jelenetek elkészítéséhez. A játéknak megjelenési dátuma nincs, csak célplatformjai: Xbox One/Windows 10.

A Game Informer interjút készített a Dragon Ball-játékok jövőjéről két producerrel, akik a Budokai Tenkaichi és a Xenoverse címek létrejövetelében közreműködtek. Szerintük a Dragon Ball FighterZ egy olyan játék lehet, amit világszerte kedvelni fognak. Legyen így!

Új videó jött a Star Citizenből, ami már 161 millió dollárnyi közösségi finanszírozásnál tart (nem kellett sok idő a legutóbbi 160 milliós eredmény óta egy újabb kb. 260 millió forinthoz!). Ezúttal a cockpitek, az űrhajók pilótafülkéi kerültek bemutatásra. De mikor fog elkészülni a Star Citizen…?

A Gran Turismo Sportot nyúzta Kamui Kobayashi ex-Formula-1-es pilóta, aki mostanában a Toyota endurance prototípusaival versenyez. Elég szépen bedarálta a pályát a japán sofőr! A megjelenés már csak napokra van ennek a PlayStation 4-exkluzívnak.

Újabb dologban próbáltatja meg magát az olasz Milestone: ezúttal a szuperkrossz-világbajnokságból készítenek játékadaptációt, aminek Monster Energy Supercross – The Official Videogame a teljes neve. A játék február 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Később Switch port is lesz!

Végezetül két videó a Planet of the Apes: Lost Frontierből. Az interaktív film a PlayLink-program része lesz, és tartalmazni fog pár fájdalmas döntést. A megjelenés még idén esedékes PlayStation 4-re, de később Xbox One-ra és PC-re is várható.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu