The Evil Within 2: nem fogy úgy, ahogy az első rész…

…de legalább készül hozzá egy PlayStation 4 Pro patch!

A Middle-Earth: Shadow of War és a The Evil Within 2 sem tudta az Egyesült Királyságban elérni, hogy a múlt héten a legkelendőbb játék legyen – mindketten a FIFA 18 mögött végeztek, és a Gyűrűk ura-játék is maga mögé utasította a „Belső gonosz kettőt”. Utóbbi játék esetében a szituáció elég rémisztő: az első rész debütálásának hetéhez képest mindössze NEGYEDANNYIT adtak el ott a The Evil Within 2-ből, ami még úgy is gyenge, hogy ebben a digitális eladásokat nem vették figyelembe… és akkor még nem is gondoltunk bele: a The Evil Within 2 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra nem jött ki, az első pedig igen.

Legalább a PlayStation 4 Pro-támogatás folyamatban van. Itt is van azért egy bökkenő: a Sony hivatalos oldala szerint rendelkezik vele, de a Bethesda e nélkül adta ki. Legalább a kiadó fórumán jött a poszt a közösségi admintól, hogy „egy update-en dolgozunk a PlayStation 4 Pro és az  részére. Ha több információnk lesz, boldogan tájékoztatunk benneteket.”

Aha. Tehát a játék eladásokban nem kiemelkedő, és a patch sem jött ki kapásból hozzá. Ez azért dupla blama…

Forrás: VG247, Bethesda fórum

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu