Szerdai trailerkörkép és potpourri [VIDEO]

A Sony is cselekedett valami hosszú távon érdekesnek tűnő lépést.

Játékmenet-videót és megjelenési időszakot kapott a Warhammer: Vermintide II. Az augusztusban bejelentett Fatshark-játékot PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is 2018 elején láthatjuk. Kooperatív FPS, avagy Skaven-irtás.

Launch traileren a Wolfenstein II: The New Colossus. A náci megszállás ellen fellázadó amerikaiak segélykérését a tipikus gyilkoló montázs követi, majd a végén egy köhécselő, beteg Hitler. Hm. Megjelenés október 27-én PlayStation 4/Xbox One/PC-re.

A Sony Music Entertainment (SME) új kiadót létesített, a neve Unties. Kisebb, indie fejlesztéseket terveznek kiadni PlayStation 4-re, PC-re és Nintendo Switchre. Több játékot is bejelentettek már: Tiny Metal (fejlesztő: Area35, műfaj: taktikai, PS4/NS/PC, november 21.), Last Standard (I From Japan, 3D-s akció, PC, más platformok még bejelentés előtt vannak, megjelenési dátum még nincs), Merkava Avalanche (WinterCrownWorks, túlélő robotos akció, PC, más platformok még bejelentés előtt vannak, megjelenési dátum még nincs), és Deemo Reborn (ideiglenes cím; Rayark, ritmikai akció, PS4 PSVR-támogatással, megjelenési dátum még nincs).
A Sony Interactive Entertainmenttől független az SME, az elképzelés pedig hasonló a Square Enix Collective-hez. Sok szerencsét az Untiesnak!

Japán nyelvű traileren a Dragon Ball FighterZ. Ezúttal Cellt láthatjuk akcióban az Arc System Works játékában. Megjelenés februárban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Két trailer a Resident Evil 7 Gold Editionhöz. Az egyiken az End of Zoe DLC (Joe története – találkozott Zoeval), a másikon Chris Redfield feszít a Not A Hero DLC-ből (ami FPS nézetű lesz). Előbbiért 15 dollárt, kb. 4500 forintot kell fizetni, utóbbi ingyenes lesz. Megjelenés december 12-én PS4/X1/PC-re.

Betekintés a Battlefield 1 következő DLC-jébe, a Turning Tidesba. Négy új pálya (ebből kettő decemberben), egy új frakció, hat új fegyver, egy új Elite osztály és persze új járművek is érkeznek. Az Achi Baba és Cape Helles pályákat leszámítva megjelenés januárban.

Új játékmóddal bővül a Middle-Earth: Shadow of War. Egy stream során a Monolith megerősítette, hogy az Infinite Shadow Wars egy végtelenített kastélyvédés lesz, és ez egyszerre fog érkezni a Slaughter Tribe Nemesis kiegészítővel.

A Gran Turismo (és így a Gran Turismo Sport) atyját, Kazunori Yamauchit a modenai egyetem tiszteletbeli járműmérnök diplomával jutalmazta. Ilyesmire Kaz nem számított két és fél évtizede, de mindenesetre gratulálunk neki!

A Hand of the Gods: SMITE Tactics egy körökre osztott stratégiai játék, aminek PS4-es és X1-es „zárt” bétája elindult. Annyira zárt, hogy bárki játszhat vele, akinek van PlayStation Plus/Xbox Live Gold előfizetése.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu