PlayStation Plus: mit kínál számunkra a november? [VIDEO]

A Sony bemutatta, mit kapnak a PlayStation Plus-előfizetők az utolsó őszi hónapban.

A PlayStation 4-esek a Worms Battlegroundsot és a Boundot kapják – utóbbi PlayStation VR-ral is használható. Ha már PSVR, extraként az Until Dawn: Rush of Blood is a pakk része. A PlayStation 3 az R-Type Dimensions-t és a Rag Doll Kung Fu: Fists of Plasticot kapja, míg a PlayStation Vita a Broken Sword 5: The Serpent’s Curse első és második epizódját, illetve a Dungeon Punksot kapja meg – utóbbi cross-play a PlayStation 4-es változattal.

Ez azért nem akkora dobás, mint amit októberben dobtak a kalapba a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnel, de legalább a PlayStation VR sem került elhanyagolásra. (Továbbra is ingyenes a PlayLink kínálatában a That’s You!, igaz, ez már több hónapja így van.)

Ezzel valószínűleg a Sony a decemberi hónapra melegít – legyen így.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu