Pénteki trailerek, összefoglaló [VIDEO]

A hét vége felé kanyarodva sem áll le az ipar.

Az Owlboy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre is érkezik a PC-s eredeti után, mégpedig fizikai változatban is. A 12 nyelvet támogató játék Steamen itt elérhető, és a D-Pad Studio az alábbi videóban ünnepli az egy éves évfordulót.

A Dead Rising 4 Capcom Heroes módjában több karaktert is bejelentett a Capcom: Jill Valentine (Resident Evil), Arthur (Ghosts ‘n’ Goblins), Morrigan (Darkstalkers), Bass (Mega Man) és Amaterasu (Okami) csatlakozott a most már tizenhét fős stábhoz. A Dead Rising 4: Frank’s Big Package december 5-én érkezik PlayStation 4-re, a frissítés (ezzel a játékmóddal) pedig ugyanezen napon ingyenesen jön Xbox One-ra és PC-re.

Érthetetlen bejelentés a Telltale-től. Miközben készül a The Walking Dead negyedik évada, kiadnak addig is egy The Walking Dead: The Telltale Series Collection névre hallgató, lemezes/digitális verzióban elérhető gyűjteményt PlayStation 4-re és Xbox One-ra az eddig megjelent mind a tizenkilenc résszel. A három évad mellett a 400 Days illetve a Michionne minisorozat is a pakk része. Aztán majd jöhet a negyedik, befejező szezon után a Complete Collection… ja igen, megjelenés december 5-én 50 dollárért – errefelé 15-16 ezer forintba kellene kerülnie.

Harmadik hivatalos trailerén az Arc System Works Dragon Ball FighterZ-je. Remélhetőleg Japánon kívül is elérhetővé teszi majd a Bandai Namco az „Anime Song & BGM Pack”-ot, hiszen így az animékből hallgathatnánk a háttérzenét. Megjelenés január 26-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Nintendo kihasználja a november 24-ére eső Black Fridayt (vagy magyarul fekete pénteket): ekkor dobja piacra a Link zöld Nintendo 2DS-t, amire gyárilag telepített The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D-t kapunk 80 dollárért. Na ha ilyesmit meglépnének errefelé is 25 ezer forintért, ütős akció lenne, de nem lenne meglepő, ha csak Amerikában lenne ez megvásárolható…

Az új God of War trailer nem mutat játékmenetet, de legalább a háttértörténetbe nyújt egy kis betekintést, főszerepben egy halott kőműves, Thamur sztorijával. Megjelenés 2018 elején, kizárólag PlayStation 4-re.

A Call of Duty: WWII zombimódjáról a Sledgehammernél dolgozó Cameron Dayton (kreatív rendező) és Jon Horsley (fejlesztési rendező) az interjúban annyit mondott, hogy ijesztő és zsigeri lesz. A játék november 3-án startol el PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Polygon információi szerint úgy tűnik, hogy a február 6-án megjelenő Shadow of the Colossus PlayStation 4-remake a PlayStation 4 Pro-n akár 1080p/60fps módon is futhat. Feltételes módban írjuk, mert a Sony ilyesmiről még nem ejtett szót hivatalosan. A lenti videó a Gamersyde-tól származik, nincs hangja!

A Secret of Mana PlayStation 4/PlayStation Vita/PC hármasára készülő remake-jéből a Square Enix közzétette a nyitófilmet. Sajnos csak japánul érhetjük majd el fizikai kiadásban a PS4/Vita verziót, nekünk csak a digitális változat marad február tizenötödikén, amikor is megjelenik a remake.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu