Overwatch: karakterek, akik nem látták meg a napvilágot

A BlizzConon több elvetélt ötletet is bemutatott a Blizzard.

Ha röviden kellene összefoglalnunk, hogy milyen karakterekről is van szó, akkor ez a lista lenne az: egy hokijátékos rakétameghajtású korcsolyákkal, egy macska egy jetpack hátizsákkal, illetve egy medvét lovagoló hölgy két AK-47es gépfegyverrel, aki az ultimate során a medvének a mancsaiba is nyomna egy pár puskát… Itt most veszünk egy levegőt.

Jeff Kaplan, a játék rendezője, illetve Arnold Tsang, a művészeti rendezőasszisztens több, korai koncepciót is közzétett, amik 2013-ban születtek meg, mielőtt a játékot bejelentették volna. Az első képen a hokis mellett egy mechet, illetve egy földönkívülit láthatunk, a harmadikon pedig „a korai stábot”: Mercy és Bastion a bal szélen, Torbjörn középen, a nagy piros robot Reinhardt korai változata. A negyedik kép végül egy korai stáblista az összes karakter képességével.

Sajnos BlizzCon virtuális jegy nélkül nem tudunk a korai játékmódról, ami a Payload és Control keveréke lenne egy mozgó capture ponttal…

Valószínű, hogy a lenti karakterek közül az eddig nem ismertek végül bekerülnek a 35+ millió játékossal rendelkező Overwatchba?

Forrás: PC Gamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu