Tíz éves a Mass Effect, ünnepel a BioWare! [VIDEO]

Idén nem csak a The Witcher töltötte be a tizedik születésnapját.

November hetedike az N7 nap, amikor is a Mass Effect kerül megünneplésre. Idén azért is izgalmas volt ez a nap, mert idén már tíz éve, hogy az első Mass Effect megjelent. Sajnos most nem számíthattunk új bejelentésekre mint tavaly (akkor még vártuk a Mass Effect: Andromedát, aminek a fejlesztése már leállt, és fel is került az EA/Origin Accessre Xbox One-on és PC-n), bár sosem lehet tudni, hogy a kulisszák mögött min is dolgozhat a BioWare.

A videóban ennek ellenére többen is megszólalnak, kihangsúlyozva, hogy mekkora hatása is volt az eredeti trilógiának a játékiparra és a játékosokra egyaránt. Döntéseink ugyanis kihatottak a későbbi részekben is, ami nemcsak az újrajátszhatóságot dobta meg alaposan (és így sem volt egyik játék sem olyan hűderövid…), de így jobban is megismerhettük Shepardot és stábját.

„A Mass Effect jövője… nagyon fényes”, mondja a videó. Legyen is így. Mi mindenesetre örülnénk neki.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu