Guillermo del Toro láthatja majd elsőként a Death Stranding játékmenetét

A mexikói rendezőnek barátja, Hideo Kojima mutatja majd meg a játékot. Del Toro a Silent Hills kudarcáról is beszélt az IGN-nek.

December már nincs messze, amikor is a PlayStation Experience-en végre lerántják a leplet a Death Strandingről, amely még mindig rejtélyes a nagyközönség számára. Addig is van egy olyan szerencsés ember, aki már a bemutató előtt megnézheti a játékmenetet és ez nem más, mint Guillermo del Toro, Hideo Kojima személyes jó barátja, akivel sokszor kreatív ötleteket is megosztanak.

Egyelőre még nagyon keveset tudni erről a játékról, amelyben Norman Reedus és Mads Mikkelsen is szerepelnek, de mindenesetre Del Toro megerősítette, hogy egyelőre még ő sincs képben a játékkal kapcsolatban, melyet rövidesen látni fog. „Nagyon jó barátok vagyunk és sokat tanultam tőle de a Death Strandinggal kapcsolatban még fogalmam sincs arról, hogy tőlem például mit szeretne, szóval a „bábja” vagyok.” – mondta Del Toro az IGN-nek. Del Toro egyébként beszélt még eddigi szerepéről a játékban is.

A Faun labirintusának rendezője a kudarcot vallott Silent Hills-ről is beszélt, amelyet Hideo Kojimával közösen fejlesztettek. Del Toro itt azt emlegette fel, hogy számára a Konami lépése elég elkeserítő is volt, legalább megismerhette a Metal Gear játékok atyját, segített neki létrehozni a P.T. demót, amely az első mérföldköve volt a soha el nem készült Silent Hills-nek. A filmrendező egyébként elég szerencsétlen a játékiparban, hiszen a szintén törölt Insane nevű projekten is dolgozott, amely a THQ-nál jelent volna meg. „Ez egy olyan tapasztalat volt, melynek révén megértettem, hogy működik a játékvilág.” – tette hozzá a Blade 2 és más siker-, vagy művészfilmek rendezője.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu