Menu

Guillermo del Toro láthatja majd elsőként a Death Stranding játékmenetét

A mexikói rendezőnek barátja, Hideo Kojima mutatja majd meg a játékot. Del Toro a Silent Hills kudarcáról is beszélt az IGN-nek.

December már nincs messze, amikor is a PlayStation Experience-en végre lerántják a leplet a Death Strandingről, amely még mindig rejtélyes a nagyközönség számára. Addig is van egy olyan szerencsés ember, aki már a bemutató előtt megnézheti a játékmenetet és ez nem más, mint Guillermo del Toro, Hideo Kojima személyes jó barátja, akivel sokszor kreatív ötleteket is megosztanak.

Egyelőre még nagyon keveset tudni erről a játékról, amelyben Norman Reedus és Mads Mikkelsen is szerepelnek, de mindenesetre Del Toro megerősítette, hogy egyelőre még ő sincs képben a játékkal kapcsolatban, melyet rövidesen látni fog. „Nagyon jó barátok vagyunk és sokat tanultam tőle de a Death Strandinggal kapcsolatban még fogalmam sincs arról, hogy tőlem például mit szeretne, szóval a „bábja” vagyok.” – mondta Del Toro az IGN-nek. Del Toro egyébként beszélt még eddigi szerepéről a játékban is.

A Faun labirintusának rendezője a kudarcot vallott Silent Hills-ről is beszélt, amelyet Hideo Kojimával közösen fejlesztettek. Del Toro itt azt emlegette fel, hogy számára a Konami lépése elég elkeserítő is volt, legalább megismerhette a Metal Gear játékok atyját, segített neki létrehozni a P.T. demót, amely az első mérföldköve volt a soha el nem készült Silent Hills-nek. A filmrendező egyébként elég szerencsétlen a játékiparban, hiszen a szintén törölt Insane nevű projekten is dolgozott, amely a THQ-nál jelent volna meg. „Ez egy olyan tapasztalat volt, melynek révén megértettem, hogy működik a játékvilág.” – tette hozzá a Blade 2 és más siker-, vagy művészfilmek rendezője.

Forrás: IGN

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Elf lány (Warcraft)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu