Bezárásra kerül a Disney Diablo-klónja! [VIDEO]

A Disney Infinity után egy másik játékot is maga mögött hagy a Disney.

Ezúttal a Marvel Heroes, a Disney Diablo-stílusú free-to-play játékáért jött el a virtuális kaszás, ugyanis a Gazillion Entertainmenttel kötött üzleti megállapodást felfüggesztette a Marvel Entertainment (amit a Disney birtokol). A GameSpotnak eljuttatott közleményben megköszönték a játékosok részvételét, és amint új információkat tudnak meg, közölni fogják azt is.

A Marvel Heroes PC-n 2013-ban, az Omega változat pedig idén (!) jött ki PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Kotaku szerint a közelmúltban a Gazillion nem kommunikált és közölt információt, és az egyik volt (és egy másik, még ott dolgozó) alkalmazottjuk azt nyilatkozta, hogy néhány munkatársának azt mondták, nem kell már a héten bejönniük dolgozni.

Így múlik el ennek az MMO akció-RPG-nek (is) a dicsősége. Azért annak sok értelme volt, hogy idén kiadták a Marvel Heroes konzolos kiadását, aztán most rácsapják az ajtót… azért linkelünk egy videót belőle.

Forrás: GameSpot, Kotaku

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu