Cyberpunk 2077: online résszel is rendelkezni fog! [VIDEO]

A hosszú távú siker érdekében döntött így a CD Projekt RED.

A cég vezérigazgatója, Adam Kiciński a Strefa Inwestorow-val beszélgetett el, de a TechRaptor angolul is beszámolt arról, hogy mire számíthatunk az eddig nem nagyon látott Cyberpunk 2077-ben, ha online-ról van szó.

„Kísérletezni akarunk új mezőkön, amiket a The Witcher nem fedezett fel. Nem mondhatok sokat a Cyberpunkról, de a céljainkat egészen magasra tettük, mert ez a mi munkastílusunk. Még magasabbra akarunk jutni, főleg azt látván, hogy most üzleti beszélgetésben veszünk részt, érdekeltek vagyunk abban is, hogy a Cyberpunk kereskedelmileg sokkal jelentősebb legyen. Az online fontos, vagy nagyon is javasolt, ha hosszú távú sikereket akarsz elérni. Korábban mondtuk már, hogy a Cyberpunkkal kapcsolatban lesz egy bizonyos online rész,” mondta Kiciński.

Addig jó, amíg nem viszik túlzásba – eddig a CD Projekt RED eléggé sikeres volt, és nem nagyon hibáztak… csak ne SZOLGÁLTATÁS legyen a játékból!

Forrás: Strefa Inwestorow, a TechRaptor fordítása

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu