Biomutant: felvásárolta a THQ Nordic! [VIDEO]

A THQ Nordic olyannyira bízik a játék sikerében, hogy bekebelezte az IP-t, illetve a fejlesztők is az ő szárnyaik alá kerültek!

A THQ Nordic, akik korábban Nordic Gamesként több ex-THQ-s IP-re is lecsaptak, lassan, de biztosan fejlődik. Ezúttal a svéd Experiment 101-et vásárolták fel, akik jelenleg a nyílt világú akció-RPG-n, a Biomutanton dolgoznak. Ez a csapat 2015-ben jött létre, alapítója pedig a korábban az Avalanche Studiosnál (Just Cause trilógia, Mad Max) játékrendezői és művészeti rendezői posztokat betöltő Stefan Ljungqvist.

Így a THQ Nordic nevéhez hűen a skandináv régióban is bővít, hiszen ezzel a negyedik svéd stúdió került az ő birtokukba, de két német stúdió (Grimlore, Black Forest), illetve az ex-THQ-s, arizoniai Rainbow Studios is az övék.

A Biomutant 2018-ban hallat majd magáról több információt. Addig is készül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Aki nem emlékezne a játékra, íme egy PAXos videó belőle.

Forrás: GamesIndustry

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu