Call Of Duty: WWII: a játék rendezője reagál a kritikára [VIDEO]

Michael Condrey figyelembe veszi a rajongói feedbacket.

A két és fél hete megjelent második világháborús shooterrel volt probléma rengetek, de a Sledgehammer nekiült a kapcsolódási, dedikált szerverekkel és a Headquartersszel kapcsolatos hibák kijavításának. Egy YouTube-felhasználó, NerosCinemo egy videóban kifejezte a véleményét, ami alább látható is. Erre reagált a játék rendezője, Michael Condrey.

A videóban kiemelésre került, hogy a Domination módban mindössze ötven pontot kapunk egy killért (reflexből fraget írtunk… végülis ugyanaz a kettő), ami Condrey szerint azért lett így belőve, mert „a rajongók így szerették az összegyűjtött adatból ítélve”. A shotgunok (kivéve a Combat változatot) buffot igényelnek, amivel a rendező is egyetért. A lépéseink hangjai is túl hangosnak tűnnek jelenleg, ami miatt az UAV helyett jobb (és praktikusabb…) megoldás lehet egy jó fejhallgatót bevetni. A hegyi divízió skillje (néma lépések) jelenleg OP-nek vannak nevezve.

Legalább hallgatnak a konstruktív kritikára a fejlesztők. A játék pedig elverte az Egyesült Királyságban a Battlefront II-t!

Forrás: Twitter, UKIE

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu