Cyberpunk 2077: „A kapzsiságot másra hagyjuk!”

A CD Projekt RED odapörkölt a riválisoknak.

A múlt héten több alkalommal is beszámoltunk a Cyberpunk 2077-ről, amiről kitudódott, hogy online elemekkel is rendelkezni fog majd. Ezzel kapcsolatban néhányan attól tartottak, hogy a lengyelek is be fognak állni a lootboxok mögé és pénzt fognak próbálni keresni a játék megvásárlásán túl. Erre reagált is a csapat Twitteren, de még hogy!

Egy tweettel felütötték a témát, ami lefordítva így szólna: „Nem kell félni. Ha a Cyberpunk 2077-re gondolsz, ne gondolj kevesebbre a The Witcher 3-nál. Hatalmas single player, nyílt világú, történet vezette RPG. Semmi zsákbamacska nincs, azt kapod, amiért fizetsz – semmi lósz*r, csak őszinte játék, úgy, ahogy a Wild Hunt esetében. A kapzsiságot másra hagyjuk.”

Szóval bár esélyes, hogy lesznek mikrotranzakciók, de azok csak opcionálisan, kozmetikus tárgyakért lehetnek majd jelen, nem pedig lootboxok formájában, amit az utóbbi hetekben az Electronic Arts előadott a Need For Speed: Paybackkel és a Star Wars: Battlefront II-vel. Ez csak nekünk lesz jó.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu