Sony: mindig is támogatni fogják az új IP-ket és műfajokat

A japánok az újdonságra vevőek lesznek továbbra is. A kockázatvállalás kifizetődő lehet!

A VG247 interjút készített Michael Dennyvel, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios senior alelnökével, aki amúgy az európai tevékenységeket is felügyeli. Megerősítette, hogy a Sony WWS (Worldwide Studios-rövidítés) mindig is segíteni fog az új IP-k elkészítésében.

„Mindig nagy kihívás valami újat kipróbálni, de szerintem ez egy olyan dolog, amit a WWS mindig megtett. Mindig támogatni szeretnénk ezt. Látjuk, hogy a rajongóink mindig is új dolgokat akarnak látni. Érdekes, hogy a [PlayStation 4-]életciklus ezen szakaszában új, nagy, AAA IP-ink vannak készülőfélben, mint például a Ghost of Tsushima, vagy például a Days Gone. Mindig segíteni fogjuk az új IP-ket. Okosak leszünk azzal kapcsolatban, hogy miként fejlesztjük ezeket a játékokat, biztosra menve úgy, hogy erős előgyártási folyamattal rendelkeznek, bizonyítva az erősségeiket a fejlesztés során. Az új IP-ket és új műfajok létrehozását mindig támogatni fogjuk.”

A Sony WWS egyértelműen az Xbox elleni egyik fontos tényező, és végül is nekik köszönhető, hogy a Guerrilla létrehozhatta a Horizon: Zero Dawn-t, és áldásukat adták a korábban a LittleBigPlanetet összehozó Media Molecule Dreamsére is, amit az idei PlayStation Experience-en látni fogunk.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu