A Remedy következő játéka online multiplayer megközelítésű lehet!

A Max Payne 1-2, az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztői a Destiny stílusa után mehetnek.

A jelenleg P7 néven ismert projekt (ez ugyanis a csapat hetedik játéka) nem nagyon hallat magáról – eddig kb. annyit tudunk róla, hogy egy „filmszerű, külső nézetes akciójáték, ami egy új, Remedy által létrehozott univerzumban játszódik egy érdekes történettel és az eddigi legmélyebb játékmechanikákkal”. Ehhez most hozzáadhatunk egy álláshirdetést is, ami ennél sokkal tovább megy.

„[…] Állandóan izgalmas módszereken töröd a fejed, hogy miként tartsad izgalomban a játékosokat, hogy érdeklődőek maradjanak a játékod világában? Lore-függő vagy és olyan vággyal rendelkezel, hogy gazdag tartalmakat alkoss, amit a közösségek be fognak habzsolni? Olyan kihívásos rendszereket tervezel, ami miatt a játékosok megtervezik a következő hetüket? Kitervelted már a következő battle royale-t? Mindig az elsők között vagy, akik megtalálják Xûrt?”

Destiny-utalás… és ez nagyon olyan jellemzésnek tűnik, hogy online multiplayerrel rendelkező, vagy még inkább egy online multiplayer játék lehet majd a finn stúdió következő címe, amiről korábban azt mondták, hogy nagy újrajátszhatóságot szeretnének összehozni benne. Ezzel a megközelítéssel menni fog…

Forrás: Remedy

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu