PlayStation Plus: a decemberi kínálat! [VIDEO]

Mit kapnak a PlayStation Plus-előfizetők a decemberi hónapban?

Az év végére általában megnyomja a ceruzát a Sony, hogy ingyenes játékokban ütősebbet kapjanak azok, akik évente 18-19 ezer forintot fizetnek azért, hogy online multizhassanak PlayStation 4-en. Nos, ezúttal a PlayStation 4 a Darksiders II: Deathinitive Editiont és a Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legendset kapja. Ezen túl bónuszként továbbra is ott van a That’s You! a PlayLinkből, illetve a PlayStation VR-osoknak az Until Dawn: Rush of Blood jár.

A PlayStation 3-asok a Syberia Collectiont és az Xblaze Lost: Memories-t, a PlayStation Vitások pedig a Wanted Corpot és a Forma.8-et kapják, utóbbi ezek közül cross-play cím a PlayStation 4-gyel.

Nos, ez nem olyan nagy dobás, ahogy a novemberi lista sem volt az, de az új év új ígéretes címeket hozhat. A kínálat december 5-én, európai fiókkal rendelkezőknek 6-án lép életbe.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu