Death Stranding: új részletek a The Game Awardson?

Nagy az esélye annak, hogy a Kojima Productions játéka is valamilyen formában bemutatásra kerül az idei The Game Awardson.

Az idei játékgálán több műsorvezető is lesz (pl. Felicia Day, Aisha Tyler, Zachary Levi), és már biztos, hogy ketten csatlakozni fognak hozzájuk, ugyanis Geoff Keighley, a rendezvény kiötlője a Twitteren megerősítette ezt.

Egy bizonyos Hideo Kojima, illetve egy másik ismerős nevű illető, Guillermo del Toro is a csapat részeként fog szerepelni, átadva egy díjat majd valakinek. Ez pedig biztosan nem lehet véletlen – Kojima a Metal Gear Solid után új fába vágta a fejszéjét a Sony szárnyai alatt, del Toro pedig, aki korábban erősen hivatkozott arra, hogy soha a büdös életben nem fog játékokkal foglalkozni a Silent Hills elkaszálása után, szintén fel fog tűnni a Death Strandingben legalább egy karakterként.

A Death Strandingről pedig sokat nem hallottunk mostanában, talán nem is véletlenül. Vajon mire számíthatunk a The Game Awardson? Új trailer? Új részletek? Esetleg egy megjelenési időszak? Majd pénteken hajnalban fél háromkor meglátjuk.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu