Megjelenési dátumot kapott a Gungrave VR [VIDEO]

…legalábbis Japánban nemsokára kapható lesz.

A PlayStation VR-t a Sony a hazai pályán, Japánban még mindig elég szépen tolja, amire jó példa a lenti trailer, ami az ottani megjelenési dátumokat is feltünteti. A videóban felbukkan az eredetileg a PlayStation 2-n megjelent Gungrave VR-adaptációja is, ami az eredeti játék feldolgozása, ám történetileg a folytatáson, a Gungrave: Overdose-on túl is zajlódik majd. A játékot a Tokyo Game Show környékén jelentették be, úgyhogy a fejlesztés már eléggé előrehaladott állapotban lehetett.

Bár tény, hogy japán videóról van szó, már hivatalos, hogy a Sony a PlayStation Experience-en is ki fogja állítani a később az Oculus Riftre és HTC Vivera is megjelenő játékot, így biztosra vehetjük, hogy nyugati megjelenést is kapni fog a „dinamikus shooter”.

Elvont, de épp ezért érdekes. Nos igen, japán megjelenés december 14-én!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu