Mega Man: örülhetnek a Switch-tulajdonosok is – kapásból három bejelentés! [VIDEO]

Tegnap a Capcom megrendezte a Mega Man franchise 30. évfordulóját ünneplő élő közvetítését – tudósítás röviden, tömören.

Kezdjük a Nintendo Switch-tulajdonosoknak kedvező hírrel: a Capcom bejelentette, hogy a Mega Man Legacy Collection 1-2 (első hat részt, illetve a 7-10-et tartalmazó kiadások) Amiibo-támogatással, illetve visszatekerő funkcióval (ezt a PlayStation 4/Xbox One/PC változatok később, patch formájában kapják meg) 2018 tavaszán érkezik a hordozható Nintendo platformra. Mivel a 80-as, 90-es évek első felében szinte csak a nagy N konzoljain volt a kék robot, már csak egy kérdésünk van: mi tartott idáig?

A Capcom a Mega Man X sorozatot kedvelőknek is előrukkolt valamivel – bejelentette, hogy a Mega Man X1-8 PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switchre is érkezik 2018-ban. Ez valahol várható is volt, de azért ebből a pakkból hiányzik pl. a Command Mission, de oké, legyen.

A végére hagytuk a legnagyobb durranást: Mega Man 11. Igen, 11! Új rész készül egy „veterán csapat” fejlesztésében! A retró 8-bites vizualitást (a 9-10 páros ezt használta) a Capcom egy 2,5D-s stílusra cserélte le, és a kék harci robot is újra lett dizájnolva, de legalább nem olyan mértékben, mint a rajzfilm. Megjelenés 2018 végén PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switchre! A Game Informer januári száma részletesen foglalkozik majd a játékkal – akkor mi is újra ránézünk „a tizenegyesre!”

Forrás: Gematsu, Twitter, Game Informer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu