PlayStation Experience 2017 – szombati trailerözön [VIDEO]

Zajlik a rendezvény.

Egy mobilos játék folytatása konzolon: a Horizon Chase Turbo, ami első blikkre akár Outrunnak is nevezhető, a fejlesztő Aquiris szerint 2018 tavaszán fog megjelenni PlayStation 4-en és PC-n. Osztott képernyős versenyzésre is számíthatunk.

A Dreams 26 percnyi játékmenetet kapott. Az álomvilágokat mi alkothatjuk meg, a tutorial pedig ezek félkész változatait prezentálja, a két karakter, Francis (kalapáccsal való támadás) és Foxy (nem közelharcra) pedig az Art névre hallgató úriember álmaiban bontakozik ki. A LittleBigPlanethez képest sokkal komplexebbnek tűnik a 2018-ban megjelenő PlayStation 4-exkluzív.

A The Forest PlayStation 4-es verziója 2014-ben lett bejelentve, de az Endnight Games végre közölte, hogy 2018-ban fog megjelenni a PC-n már jó ideje Steam Early Accessben elérhető játék. A videó a kooperatív multiplayert mutatja be.

A Soul Calibur VI egy tíz perces videót is kapott, amiben a játékmeneten túl a producer, Motohiro Okubo többek között azt is elárulta, hogy a fejlesztést többnyire idén (!) kezdték el, ugyanis a franchise 20. évfordulóját ünnepli épp. A bunyó 2018-ban érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Flipping Death nem csak Nintendo Switchre, hanem PlayStation 4-re is készül. A puzzlejátékot a fejlesztő a PlayStation Experience-en erősítette meg a Sony platformjára. Megjelenés 2018 tavaszán. Világfelforgatás egy gombbal.

Az Ultizero játéka, a Lost Soul Aside a PSX-en játszható demóból készített egy trailert, amiről lehagyhatták volna a logót a videó közepén… mindenesetre a PlayStation 4-re készülő akció-RPG nem tűnik gyenge eresztésnek.

A Paris Games Weeken bejelentett Concrete Genie-ből tíz percnyi pre-alpha játékmenet látható a lenti videóban. A város életre festése (még akkor is, ha ez egy nem létező szókapcsolat, passzol ide) elvileg 2018-ban érkezik PS4-re, de nem lenne meglepő, ha végül 2019 lenne belőle.

Miközben a Mega Man 11 készül, mások is próbálkoznak hasonlóval: a Batterystaple Games és a Fire Hose Games az augusztusi PC-s megjelenés után már a 20XX PlayStation 4-portján dolgozik. Az oldalnézetes platformer 2018 elején fog feltűnni a Sony háztájékán.

A hajócsatákat garantáló Guns of Icarus Alliance-ot a Muse Games 2018 elejére ígéri, hogy felbukkan PS4-en, ráadásul free-to-play címként. PvP-t és PvE-t egyaránt kínálni fog majd a hat frakciós hajózhatnék.

Első alkalommal kapott angol nyelvű videót a Dragon’s Crown Pro. Az Atlus játéka a nyugaton is megőrzi a cross-play/cross-save lehetőséget a PlayStation 3-mal és a PlayStation Vitával. A nyugati megjelenés nem lesz sokkal a japán mögött: tavasszal fog érkezni PS4-re, míg hazai pályán február 8-án kerül a boltokba.

A végére két videómentes morzsa: idén kijött a Patapon Remastered, amit jövőre a Patapon 2 Remastered fog követni PlayStation 4-en. A ritmusjátékok kedvelőinek ha kimaradt volna egy évtizede, most nem lesz érdemes kihagyni!
A PlayStation Vitások is kapnak azért még valamit: a 2014-es Gamescomon bejelentett Papers, Please Vita-portja december 12-én fog megjelenni, közölte a 3909 LLC.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu