Részben ingyenes a Hitman! [VIDEO]

Nem, nem a prológról beszélünk!

A 2016-os Hitman reboot június óta kínálja a prológját ingyenesen PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, de most tovább ment a dán IO Interactive: a teljes első fejezet Párizssal jelenleg ingyen elérhető mind a három platformon, és egyéb, a karácsonyhoz köthető küldetések is korlátozott ideig az akció részét képezik. Január ötödikéig töltsük le, hogy aztán később is bármikor hozzáférhessünk a 47-es ügynök párizsi kalandjaihoz.

A Hitman Holiday Packja is a csomag részét képezi – ebben két dolgot tehetünk. Egyrészt megállíthatunk két tolvajt, aki ellopja mindenki ajándékát, a másikban pedig egy jól irányzott téglával kiüthetjük a Télapót.

Jó játékot, és addig is várjuk sok szeretettel a folytatást, ugyanis a függetlenné vált IO Interactive (akik tulajdonképpen a Square Enix jóindulata miatt őrizhették meg a Hitman-licenszet!) ezen dolgozik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu