Dissidia Dissidia: Final Fantasy NT sztori trailer és nyílt béta [VIDEO]

Jövő év elején, PS4-re exkluzívan érkezik a béta, már nem kell sokat várni rá!

A Square Enix a jelenleg Japánban zajló Jump Festát választotta, hogy új információkat osszon meg a Dissidia: Final Fantasy NT-ről. A játékból egy új trailert láthatunk, amelyik a szingli hadjáratra fókuszál.

A játék érdekessége, hogy a sorozat összes hősével találkozhatunk, a türelmetlenek pedig már kipróbálhatják a játékot egy nyílt béta keretében, amely január 12 és 21 között zajlik majd. A PlayStation Plus szolgáltatás kötelező lesz ahhoz, hogy bétázhassunk.

A nyílt béta után nem sokkal már meg is jelenik a végleges játék, exkluzívan, PS4-re. A játékban összesen 50 karakter jelenik a Final Fantasy univerzumból, hősök és rosszfiúk egyaránt a sorozat nem kevesebb, mint harmincéves időszakából, és online is megmérkőzhetünk majd őket irányítva másokkal.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu