Nioh: a rendezője nagyobbra szeretné… folytatás jöhet?

Rövid ipari körkép.

A legújabb Dengeki PlayStation magazin (ez Japánban kerül publikálásra) több dolgot is elhintett. Ezek között kiemelendő a Koei Tecmós Yosuke Hayashi kommentje – a Nioh egyik rendezője azt szeretné, hogy nagyobb legyen, és figyeljünk a jövőben a Team Ninjára. Ebből még akár egy teljeskörű folytatás is lehet.

A Level-5 2018-ban lesz húsz éves. Akihiro Hino, a cég elnöke egy „fontos címen” dolgozik, ami megünnepli majd az évfordulójukat. Ez biztosan nem a Ni No Kuni II lesz – az márciusban jön PlayStation 4-re és PC-re. Tippelünk egyet: Dark Cloud. (Ez volt az első játékuk 2000-ben PS2-re.)

Végezetül Kojima elhintett egy nagy bejelentést 2018-ra. Ezzel külön hírben fogunk foglalkozni. Mindenesetre egy Nioh folytatás nem hangozna rosszul… csak ez ne legyen 13 évig fejlesztés alatt! (A játékot ugyanis 2004-ben jelentették be…)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu