Feltámadt a Mad Catz! [VIDEO]

Van azért egy csavar ebben a sztoriban.

A perifériákat (pl. kontrollereket) gyártó cég 2015-ben nagy tétet tett a Rock Band 4-re, amihez ők gyártották a gitárt is, de elbuktak, ami miatt tavaly csődeljárásba kerültek. Most viszont – ahogy azt korábban megírtuk – feltámadt a név, de az eddigi san diegói helyszín helyett egy hong kongi központtal – valószínűleg a gyártók álltak be a név mögé, feltámasztva azt, írja a CNET.

„Nem tudunk izgatottabbak lenni, amikor 2018-at azzal kezdjük, hogy bejelentjük: a Mad Catz visszatér a nemzetközi gaming arénába. A cég a játékipar szerves része volt majdnem három évtizeden keresztül, és erősen úgy véljük, hogy a [cég számára a] legjobb napok csak most következnek. Nemzetközileg meghallgatva a játékosokat, újra egy új, innovatív utat tervezünk megtenni a gaming hardverközösségben, és már azon dolgozunk, hogy termékeket szállítsunk, ami szerintünk megnöveli a játékosok képességét és eleget tesz a Mad Catz névnek. Alig várjuk, hogy a CES-en és a következő hónapok során többet is bemutathassunk,” írja a közlemény.

Néhány termékükről már tudunk: R.A.T. egér, S.T.R.I.K.E. billentyűzet, F.R.E.Q. gaming headset, G.L.I.D.E. egérpad. Nos, ebből a listából hiányzik a bunyós játékokhoz használt árkád joystick – csak nem maguk mögött hagyják azt, amiben nevet szerzett magának anno a cég? Majd meglátjuk: a CES kilencedike és tizenkettedike között kerül megrendezésre.

Forrás: WCCFTech, CNET

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu