Nem lesz második évada a The Wolf Among Usnak?

A Tales from the Borderlands után újabb széria érhet véget.

A Telltale utóbbi néhány hónapja rázós volt. Jó, bejelentették a Batman: The Enemy Withint (amit el is kezdtek), illetve a The Walking Dead utolsó, negyedik évadát, és szó esett a The Wolf Among Us második szezonjáról is… de esélyes, hogy a „farkasosdi” törlésre fog kerülni, ami nem lenne meglepő, ugyanis a Telltale kb. 25%-kal csökkentette alkalmazottainak számát.

A Reseterán már megy a diskurzus arról a legújabb Game Scoop! kerekasztal-beszélgetésre építve, hogy a Telltale csendben eltette láb alól a The Wolf Among Us folytatását. Erről persze hivatalos bejelentés még nincs, és a videóban beszélgető IGN-es szerkesztők sem biztosak benne, de a helyzet nem valami jó.

Talán nem ez a helyzet és ők is csak találgattak… de sosem lehet tudni.

Forrás: Resetera, YouTube

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu