Spider-Man: „napokig tart végigjátszani”?!

Brian Horton, az Insomniac Games által fejlesztett Spider-Man dizájnrendezője továbbment a tegnapi Twitteres megnyilvánulásoknál.

Tegnap arról írtunk, hogy a Spider-Mant belsős körökben tesztelik a fejlesztők, szinte csak kiemelkedően pozitív véleményekkel. Most viszont Horton ment a közösségi médiumra – az a Horton, aki a Rise of the Tomb Raider rendezőjeként néhány napja csatlakozott az Insomniachoz.

Először azt írta, hogy már harmadszor játszotta végig a játékot, aztán hozzátette, hogy „mindegyik végigjátszás több napig tartott… hosszú éjszaka vár rám”. Tehát a játék már végigjátszható formátumban került tesztelésre, de ilyen állapotban volt a God of War is már 2016 decemberében – és ugye az még mindig nem jelent meg!

Tehát egy hosszabb játékra számíthatunk, ami nem mindig rossz ötlet (pl. a Ride to Hell: Retribution hosszú és, ne kerteljünk, BORZALMAS volt!) – majd meglátjuk valamikor idén, amikor is a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man megjelenik.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu