303 Squadron: Battle of Britain: második világháborús repülőharc, akár konzolokra is [VIDEO]

A Kickstarteren egy újabb reményteli projekt ütötte fel a fejét.

A lengyel kiadó, a Movie Games, illetve a fejlesztő, az Atomic Jelly közösségi finanszírozást vetett be a 303 Squadron: Battle of Britainnek, ami egy II. világháborús harci repülőszimulátor, keverve a realizmust a nyílt világgal, hiszen lehetőségünk adódik benne felfedezni a RAF (azaz a királyi légierő) northolti bázisát, és interakcióba léphetünk más játékosokkal, hogy így ráleljünk egy mellékküldetésre a „megszámlálhatlanul sok” közül. A játéknak a fejlesztő/kiadó páros egy mély történetet ígér, ami valós eseményeken alapul, továbbá a játékosok átélhetnek több szemszöget és érzést arról, hogy milyen is pilótának lenni. Belső nézetből szerelhetjük majd a gépünket is.

A poén az, hogy a játék PC-s verziójának a célja 12 ezer kanadai dollár (kb. 2,5 millió forint), és 39 nappal a vége előtt már elért 4558-at ebből. Szóval ez kizárt, hogy elbukik. A konzolos gólok viszont már meredekebbek: az Xbox One porthoz ugyanis 175 ezer, míg a PlayStation 4-eshez 220 ezer kanadai dollárt igényelnének – ez 36,3, illetve 45,6 millió forint!

A PC-s early access megjelenést márciusra tették a fejlesztők. Addig is két videó. Szerintünk elérik a konzolos portokat.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu