YS VIII: Lacrimosa of Dana: véglegesült a PC-s megjelenés és az új angol patch

A PlayStation 4-en és PlayStation Vitán már elérhető JRPG nemsokára Steamen is elérhető lesz.

A NIS America közölte, hogy a YS VIII: Lacrimosa of Dana január 30-ától lesz játszható Steamen és GOGon – de ez a nap a konzolos megjelenésre is ki fog hatni, ugyanis szintén ekkor fog megjelenni a feljavított angol lokalizáció, ami a forgatókönyvet, a szöveg megjelenítését, és az újrarögzített audiót is érinti. (Szóval angol 2.0-nak is nevezhetnénk…)

A PC-sek a több hónapos várakozásért cserébe ingyen tartalmakhaz férhetnek hozzá február 6-án este hét óráig: az Adol’s Adventure Essentials DLC (pajzs/öltözék/túlélőkészlet), egy 32 oldalas digitális mini művészi könyv, öt dal a soundtrackből, továbbá Laxia Eternian Scholar kosztüme is bónusz.

Néhány kép a feljavított lokalizáció PlayStation 4-es kiadásából. A patch PlayStation 4-en és Vitán január 30-án jön, egy időben a PC-s porttal. A YS VIII a Nintendo Switchre is hivatalosan portolás alatt áll – a Nintendo hordozható platformján nyáron fog felbukkanni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu