Dark Souls Remastered: csalódhatnak a PlayStation 4-esek és PC-sek!

A két platform két eltérő okból csalódhat a Nintendo Direct minin történt bejelentés miatt.

Kezdjük a PC-sekkel. Mivel ott már jó ideje elérhető a Dark Souls, jogos a felvetés, hogy olcsóbban megvehetnék-e a Prepare to Die változatot birtokló játékosok a Remastered verziót. Nos… a Bandai Namco szóvivője a PCGamernek tagadta a ResetErán felbukkant 50%-os kedvezményt mutató képet, amit a Bandai Namco Store-on lőttek. Szerinte teljes áron, tehát jó 18-19 ezer forintért fogják PC-n is értékesíteni a Dark Souls Remasteredet, holott az Amazon például 40 dollárért, tehát ~33% kedvezménnyel kínálja azt… a Steamen pedig az új, európai Bandai Namco közösségi menedzser nem tudja, hogy a PCG-s forrás miből származik, mivel ők még semmit nem közöltek a kedvezményről.

Nos, ezt bogozza ki valaki…

Vaati, akit a Dark Soulsos játékosok a YouTube-ról ismerhetnek, a Twitteren ezt mondta a PlayStation 4-es portról: „A Dark Souls Remastered nem fog tartalmazni semmilyen új, a Dark Souls 3 engine-jén alapuló assetet, sem harcbeli különbségeket. Nincsen HDR sem a PlayStation 4 Pro-n.” Legalább a 4K felbontást meghagyták, igaz, azt, hogy natív lesz-e, nem tudjuk. (Akkor már csak a frame rate lesz a kérdéses – képes lesz-e stabil 60 FPS-t nyújtani a PlayStation 4 Pro vagy az Xbox One X?)

A Dark Souls Remastered május 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switchre.

Forrás: PCGamer, ResetEra, Steam

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu