Dissidia Final Fantasy NT: trailer a nyílt bétának; részletek [VIDEO]

A megjelenés előtt kipróbálhatjuk a játékot.

Először is fontos megemlítenünk, hogy a bunyós Final Fantasy spinoff különböző karaktereket kínál a következő időpontokban (és csak ekkor lesz játszható a béta is): január 12-én délután 3-tól január 15-én este 10-ig, január 15-én este 11-től január 18-án este 10-ig, és január 18-án este 11-től január 21-én este 10-ig. Ezzel a Square Enix elérheti, hogy többet is nyúzzuk a nyílt bétát, aminek a kliense már elérhető a PlayStation Store-on. Figyelem: a PlayStation Plus előfizetés NEM szükséges ezúttal!

A béta offline és online csatákat egyaránt kínál, helyszínként pedig a Final Fantasy fő sorozatának helyszíneit láthatjuk, és már most is testreszabhatjuk kedvenc karakterünket, ha erre lenne kednünk.

A Dissidia Final Fantasy NT jelenleg játéktermeken kívül PlayStation 4-exkluzív – Japánban már megjelent 11-én, de a nyugati változatra 30-áig kell várnunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu