The Witcher-arcú karakterek felnőtt videókban?! [18+!]

Mikre nem lehet a mesterséges intelligenciát használni?

Deepfakes, egy Reddit-felhasználó egy gépi tanulással rendelkező algoritmust hozott össze, amivel konkrétan pornófilmek szereplőire rakhatja más játékokban/filmekben felbukkant karakterek arcát. Persze az eredmény nem mindig tökéletes (itt-ott eltorzul az egész, de mi emberek sem vagyunk hibátlanok…), és nem is nagyon szeretnénk magukat a videókat linkelni (Deepfakes-nek van saját subredditje, ennyit segítünk…), de a PCGamerről azért pár képet átemeltünk.

Két képpárosról van szó – az elsőn Triss Merigoldot láthatjuk a The Witcher 3-ból, majd az arcot egy valódi ember arcára aggatva; a második duó pedig a szintén a The Witcher 3-ból származó Yennefer és annak arcmása.” Eddig csak női karakterek bukkantak fel, úgyhogy aki esetleg Geraltra várna, még csalódnia kell, de nem lenne meglepő, ha valaki ezt is megcsinálja…

Jobb is, ha nem fűzünk hozzá semmit.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu