Trónok harca a Kingdom Come: Deliveranceben!

Aki Trónok harca-függő, valószínűleg „habzsolni” fogja ezt a bejelentést!

A Total War: Attilához készített Trónok harca-mod fejlesztői ugyanis már bőszen dolgoznak a középkori RPG, a Kingdom Come: Deliverance teljeskörű konverzióján. Magyarul egy akkora modot hoznak össze a játékhoz, hogy az szinte teljes egészében megváltozik! A fejlesztők a ModDB-n írják, hogy az Attila Seven Kingdoms mod fejlesztését megállították, hogy kizárólag a Kingdom Come modján dolgozzanak, mivel az szerintük jobban illik a projekthez.

„A Kingdom Come: Deliverance egy vadonatúj játék, amit a CryEngine hajt. Ez azt jelenti, hogy egyszerűbb minőségi asseteket készíteni, majd őket next-gen shaderekkel renderelni. A játék nyílt világa és sztoriközpontúsága jobban illik a Trónok harca univerzumához és számunkra sokkal több potenciált nyújt új játékmódok és fícsörök elkészítéséhez. A legfontosabb az, hogy a Warhorse Studios a moddolók mögött áll, és mindig támogatta a modokat,” írják a ModDB-n.

A mod „hű marad a TV-sorozathoz”, így nem a könyvek alapján fog készülni a mod, amiről még nem tudjuk, mely karaktereket fogja tartalmazni. „Azért Riverlands lett a helyszín, mert nagyon hasonlít a KC:D vizualitására (fák, épületek, stb.), és ez illik a legjobban az eredeti játék történetéhez. Több tucat hadsereg volt jelen ezen a gyakran vitatott területen (Stark, Lannister, Bracken, Tully, Karstark, stb.), miközben banditák is vannak bőven. Két küzdő térfelével, a veszélyes senki földjével, és az össztűzben levő civilekkel, ez egy tartalomgazdag környezet, és egy ideális helyszín egy nyílt világú modhoz,” tették hozzá a fejlesztők.

További részleteket itt találhatunk. A Kingdom Come: Deliverance február 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu